Torty

Torty sú klasika – veď kto by nemal rád mäkkučký šťavnatý vanilkový alebo čokoládový korpus, jemný zamatový krém, ovocie a čokoládu.

Korpus

Okrem klasického vanilkového a čokoládového korpusu Vám rady upečieme korpus makový, orechový, mrkvový, kokosový, alebo napríklad aj hutný voňavý pistáciový či „red velvet“ („červený zamat“), teda americkú klasiku – veľmi šťavnatý korpus s nezameniteľnou chuťou cmaru.

Náplň

Náplne do tort robíme na báze mascarpone, v spojení s kvalitnou talianskou čokoládou (bielou, mliečnou a tmavou). Týmto krémom potierame aj boky torty, prípadne nechávam viditeľné korpusy, pričom takýmto tortám sa hovorí „naked cakes“ alebo nahé torty. Okrem takéhoto krému používame aj ľahšiu verziu – mascarpone-šľahačkový krém, prípadne vieme pridať aj karamel/slaný karamel, ktorý nie je úplne tuhý a pri krájaní sa krásne pomaličky rozteká.

Samozrejmosťou je kopec ovocia v každom poschodí – Vaše najobľúbenejšie kombinácie sú biela čokoláda s malinami, a mliečna/tmavá s jahodami či s lesným ovocím.

Fantázii sa medze nekladú, určite spolu vyberieme krém, ktorý Vám pohladí Vaše chuťové poháriky.

Niečo navrch

Torty dozdobujeme vždy podľa želania zákazníka – na výber je čerstvé sezónne prípadne exotické ovocie, mix drobného ovocia, ale aj makrónky, či jedlé/živé kvety. Takisto vieme doladiť k torte meno/vek – zápichy dávame vyrábať na mieru (text, typ písma aj farbu je možné zvoliť podľa seba). Pre detičky je určené zdobenie sladkosťami, rôznymi čokoládami či lentilkami.

Cenník

Jedno a dvojposchodové klasické guľaté torty. Pre viacposchodové alebo hranaté torty nás prosím kontaktujte emailom.

Dovoz tort chladiarenským autom je možný v rámci BA a v okolí a je spoplatnený sumou 6e (s DPH).

Ceny sú platné od 1.4.2021. Všetky ceny sú uvedené vrátane DPH.

Náplne

V ponuke sú tieto kombinácie korpusov a náplní:

Poznámka

Nepracujem a ani neplánujem v budúcnosti pracovať s fondánom.

Zaujala Vás moja ponuka?

Neváhajte a kontaktujte ma s vašou predstavou.