Naučte sa piecť makrónky talianskou metódou u Vás doma, rýchlo a jednoducho. Rozdiel medzi talianskou a francúzskou metódou, podrobný postup spolu s konkrétnymi receptami na dve náplne, všeobecnými pomermi na väčšinu náplní a užitočnými tipmi po každej kapitole.
Správna makaronáž, plechovanie, plnenie a spájanie. Ako má vyzerať správna makrónka.
Ktoré náplne nie sú vhodné a prečo. Tipy na pomôcky a kde ich kúpiť. Kurz je online, po vytvorení konta je prístupný na akomkoľvek počte zariadení (mobilný telefón, tablet, PC) a jeho používanie a prezeranie je neobmedzené.
Pre zabezpečenú platbu a zamedzenie nelegálneho šírenia je kurz umiestnený na medzinárodnej edukačnej platforme UDEMY.com V prípade záujmu o kurz pošlite email a dostanete prehľadné inštrukcie ako si ho zakúpiť.
Cena kurzu je 79 EUR, dĺžka trvania 37 minút (v 8 lekciách).
Kontaktujte ma a ja Vám zašlem postup ako si kurz kúpiť.
Čatajská cesta 2
Blatné 900 82, Slovensko